Tuesday, February 1, 2011

teka-teki teka tekuk...

masa aku tolong mak aku sendukkan nasi tuk makan malam tadi, mak aku citer pasal adek bongsu aku dok main teka-teki ngan sepupu kitorang..


masa tu, cik jaya wat kenduri r..she's a cousin of cousin of mine..family kitorang semua ni dijemput r..aku je yang tak pegi sebab takde cuti an..hehehe..

adek aku,darjah 2, main teka-teki ngan nono,22tahun, n awies,form3 (our cousins)..


bila turn adek aku yang bagi soalan.....


adek aku : dalam banyak2 makanan, makanan ape yang boleh melekat kat magnet?



awies : huyyoooooo..soalan sains tuuuuuuu








(-_-")


does anyone knows da answer?

jawapan die : kokokrunch sebab ada zat besi

nono pon takleh nak jawab..










 


*aku pon takleh jawab gak sebenarnye..hehehe










2 comments:

ohfreakshow said...

adik kau serious mintak kasut wedges aku tu buat goreng bagi dia makan. haih. -__-"

syeka said...

kcik lg kowt..hahahaha