Thursday, September 6, 2012

hola!!

its been a while since i posted my last entry..last post aku bulan feb..skang ni dah bulan september..banyak gak benda yang jadi..bukan takde benda nak tulis..tapi malas menguasai diri..ececeh..pastu tak taw camne nak letakkan dalam blog ni..kali ni aku letak satu dulu la..panjang2 kang, aku jugak yang bosan nak baca balik..

dulu aku pernah tulis pasal kenangan..how much i miss the old days..the dance..and the...err tu je kot..hohoho..tapi sem lepas..seronok2!!ada program ape tah..malam penutup deklamasi puisi kalo tak silap..*maafkan saya sebab benda dah lama lepas an..upnm jadi tuan rumah..so ada la persembahan pembukaan malam penutup tu..dah la mase tu dapat weekend..pastu budak2 ni kena lak detail g tengok..pas cuti kena tahan sampai program tu abes..aku xkesah lagi sebab aku sukarela..yang kena paksarela ni r yang kesian..mane taknye..dah la da lame tak dapat weekend..pastu bila dapat,kena tahan lak pas cuti..hohoho

malam tu aku dapat menari beb..eksaited lak..ngehehehe..tapi jenis tarian tu tak kena lak ngan jiwa aku..ade jiwa mak kau..aku lagi suka tarian tradisional..yang malam tu lak ala2 tarian ballet *kowtttt..pakai lagu nora - perjuangan yang belum selesai..so, patutnye tarian tu sedih + lembut yang keras leh jadi lembut lentuk sket..aku la yang wat tuh..ngehehehe..tapi tak pe ah..dapek lopeh gian nak nari pon boleeeee..weeeee weeeeee

pastu pernah la jadi satu peristiwa ni..masa tu tengah buat lab..classmate aku selongkar album gambar kat handset aku *with permission of course *err i think so..mase makhluk tersebut menyelongkar,tetiba beliau bertanyakan tentang satu gambar and conversation tu something like this la *oh my omputeh!

makhluk : weyh..sapa dia ni?
*aku tengok pastu tersentap sket r..
aku : serius r..
makhluk : ye r..nak no tepon die ah
aku : you seriously asking me who that is?
makhluk : iyee...cepat la babi..sape pompuan ni..

aku ter'blur kejap, pastu kena maki lak tuh..natang beruk neyh lalu lab partner aku pon nyampuk dengan loghat klate,
hok tu gambar dio kae


tadaa!!!!


makhluk tu dengan muka penuh unbelievable nya pon dok la banding2kan muka aku masa tu ngn dalam gambar..kekeke..dalam real life, aku memang tak mekap pon..paling wangi pon aku pakai eyeliner belah bawah je..tu pon orang yang pakai kan *miera pendek ngn moy tinggi sket dari miera take note..tu je r..bila full mekap, nampak la ko kesan nya kat muka orang..hohohoho





backup je pownn..haha

with the lead dancer


ada banyak lagi gambar tapi yang kat bawah ni je r aku leh terima..yang lain2 sume buat style gedik yang aku sendiri geli + nyampah + agak mengutuk r..kang kalo x bergambar skali kang..kang haa..kang terkangkang lak..over gitteww..ok2 sambung balik..kalo x bergambar skali kang,x cukup korum lak..jadi tak chantek..haaa nampak tak?nampak tak?nampak tak peranan aku kat situ..takde aku, jadi x cantek gambar tu aw..kekekeke..*tetiba terharu..ngeeeee*

okbai -__-"

p/s : aku baru pas abes praktikal..angau kat sorang mamat kat situ..ngee
p/p/s : dagu camne?hehehe :p

1 comment:

mama tisya said...

psl kuar msk waterworld ari jumaat tu kurang pasti..kena cal icity tnye la