Friday, May 13, 2011

congratz..

ni yang payah an bila orang sekeliling ko da kenal ko sebagai orang yang kurang sifat keperempuanan an..everything yang ko cakap yang ade touching2 ni, orang pikir sebagai gurauan..tak amek serius..padahal memang aku seriously touching kowt..

serius aku rindukan ko..aku da tak kacau2 ko macam dulu sebab aku hormatkan awek ko yang tak suka tengok balak die kawan dengan orang yang lain jantina sampai korang gaduh sebab aku ade letak gambar kite dua..takpe,aku bagi password aku mintak ko yang deletekan sebab aku takleh online mase tu..

kita saling tak kontek mengontek,aku pikirkan awek ko je..padahal kite rapat dulu kowt baru ko kenal ngan awek ko..takpela, taknak la cakap yang ko lagi pentingkan awek dari member an..serba salah lak ko kang..

skang mentang2 la aku da lama tak contact ko, at least bagitau la perkembangan ko..lagi2 benda penting camtu..tup2 punyala lama ko da nikah,baru skang ko nak gitaw aku..sumpah siyes gua tacing bai..but it's ok..aku bukan sape2 lagi pada ko kan..takpe la ye..anyway, aku doakan bahagia ngan awek ko yakni isteri ko sekarang..aku doakan korang bahagia sampai ke anak cucu akhir hayat..doakan untuk aku jugak untuk ade jodoh ngan dagu..*tu pon kalo ade jodoh r..kalo takde,memang takleh nak watpe pon..hoho..dah ah..biar aku tacing sorang2..aku ade paper esok pagi, digital system design..

k salam..








p/s : aku benci dagu yang leh wat aku start rase tacing macing neyh!!bluwekkkkkkkkk

2 comments:

ohfreakshow said...

aku rasa dagu dia sorang je yang boleh produce minyak dagu berkualiti. muahahahaha michu bebeh!

syeka said...

erk..ape kne mengena?hahaha